DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: SE INCARCA...

DE LA URINAREA FRECVENTĂ LA CANCERUL DE PROSTATĂ ESTE UN PAS! CUM SĂ RECUNOȘTI O AMENINȚARE ÎN TIMP? INTERVIU CU ȘEFUL UROLOGIEI ROMÂNE.

Elena Popescu
Doctor în Științe Medicale, Urolog-Androlog, Reproductor, Cercetător șef al Departamentului de Andrologie al Institutului de Cercetare de Urologie din România

Experiență de muncă - mai mult de 10 ani

CARE SUNT PRIMELE SEMNE DE PROSTATITĂ:

 • Nevoia frecventă de a urina
 • Scăderea potenței (disfuncție erectilă)
 • Probleme cu urinarea
 • Disconfort sau durere în zona inghinală și în partea inferioară a spatelui
 • În stadiul inițial, boala poate să nu se manifeste în niciun fel, dar o scădere a nivelului de potență și probleme cu urinarea sunt primul semn al unei boli emergente. Principalul lucru este să nu întârzii! Impotenta este cel mai inofensiv rezultat al acestei boli. Mult mai periculoasă este formarea unei tumori - adenom de prostată, care cel mai adesea duce la cancer de prostată.

  Prin urmare, prostatita prezintă mai multe riscuri pentru bărbați, dintre care principalele sunt:

  IMPOTENŢĂ - ADENOM DE PROSTATĂ - CANCER DE PROSTATĂ

  Tumora de prostată îndepărtată (diametru 65 mm)

  Apropo, impotenta apare in 100% din cazuri, adică la fiecare bărbat care suferă de prostatită. La unii mai devreme, la alții mai târziu, dar întotdeauna.

  Cancerul de prostată apare în stadiile ulterioare ale prostatitei, dar nu este, de asemenea, neobișnuit. Acești bărbați, care nu tratează prostatita și trăiesc cu ea, de fapt „se joacă cu focul”. Dacă doriți să trăiți mult și să aveți erecții bune, prostatita trebuie tratată. Și acest lucru trebuie făcut cât mai repede posibil.

  Problema este că majoritatea bărbaților bolnavi pur și simplu nu caută ajutor de la medici. Cineva nu consideră că este periculos, cineva consideră că este rușinos. Ca urmare, obținem o situație în care pacienții pur și simplu ignoră boala. Și dacă caută ajutor, atunci cel mai adesea în acele momente când este prea târziu și începe să se dezvolte o tumoare canceroasă.

  Operația pentru eliminarea tumorii canceroase de prostată

  Trebuie să înțelegeți că prostatita este o boală mortală, unul dintre principalele pericole a cărei este transformarea într-o tumoare canceroasă a glandei prostatei. Ceea ce, la rândul său, duce adesea la moartea pacientului. Rămasă fără control și tratament, boala se dezvoltă uneori rapid, după 1-2 ani, ducând la cancer.

  Dar acum bărbații au o oportunitate unică de a scăpa de această boală o dată pentru totdeauna și fără vizite regulate la clinică.

  Faptul este că în 2021 a apărut un produs revoluționar care restabilește rapid funcția glandei prostatei, elimină inflamația, vindecă complet chiar și prostatita cronică și, de asemenea, crește semnificativ potența și durata actului sexual. Numele acestui produs este Uromexil Forte. Acesta este un produs local foarte accesibil, deși la dezvoltarea sa au participat și oameni de știință medicali din Germania și Franța.


  În 2022, Institutul de Cercetare Științifică în Urologie, care este cel mai important centru științific în domeniul urologiei, a finalizat cu succes testele clinice a produsului de nouă generație Uromexil Forte, conceput pentru combaterea prostatitei. Acest lucru a fost raportat de serviciul de presă al Institutului.

  1.Eficacitatea Uromexil Forte, calculată conform metodei standard (numărul de pacienți recuperați în raport cu numărul total de pacienți dintr-un grup de 100 de persoane tratate), este de 98%

  2. Absența bolii după întreruperea administrării produsului (rezultatele observației timp de șase luni) a fost de 99%.

  3. După o săptămână de utilizare a produsului, toți pacienții au o creștere semnificativă a libidoului și a potenței.

  4. Produsul a contribuit la creșterea duratei actului sexual la 95% dintre subiecți.

  5. Efectele secundare, inclusiv reacțiile alergice, nu au fost identificate.

  6. Produsul revoluționar Uromexil Forte este recunoscut ca un remediu principal în lupta împotriva prostatitei.


  Comentariile experților:

  Florin Stoica
  Șef al clinicii și Departamentului de Urologie, director adjunct al Institutului de cercetare a Uronefrologiei și sănătății reproducerii, membru corespondent al Academiei de științe, profesor, renumit urolog.


  Experiență de muncă - mai mult de 45 de ani

  Până în 2022, nu au existat remedii eficiente și, cel mai important, accesibile pentru prostatită în țară. Și acest lucru a dus la consecințe incredibile — incidența a fost de 45% în rândul populației în vârstă și, cel mai rău, de 30% în rândul tinerilor. Uromexil Forte este o revoluție în tratamentul prostatitei, un adevărat panaceu. Eficacitatea produsului a fost dovedită în practică în România. Compoziția unică și descoperirea celulelor vii de către oamenii de știință au făcut Uromexil Forte indispensabil pentru prostatită.

  Produsul a trecut studiile clinice. Rezultatele au fost un adevărat șoc pentru urologi. Aproximativ 98% din toți pacienții se recuperează fără recidivă. La toți ceilalți au dispărut complet simptomele și s-au oprit procesele inflamatorii în prostată. Cu toate acestea, restul de 2% dintre pacienți pot prezenta unele recăderi care dispar odată cu utilizarea continuă a Uromexil Forte.

  De asemenea, datorită combinației componentelor unice ale Uromexil Forte, există o îmbunătățire evidentă a potenței și o creștere a duratei actului sexual.

  Uromexil Forte este bun cu aceea că rezolvă problema într-un complex. Are un efect fenomenal de vindecare asupra întregului sistem genito-urinar al unui bărbat. Pur și simplu, după un curs, organismul masculin începe să funcționeze la nivelul de 25 de ani. De aceea îl recomand absolut tuturor bărbaților. Chiar și fără prostatită, produsul va efectua o prevenire eficientă și va crește semnificativ potența.

  Pe lângă România, produsul este certificat în Europa la Universitatea de Urologie din Paris. Studiile clinice au confirmat pe deplin datele române. Francezii au primit chiar și o rată de recuperare mai mare.

  Uromexil Forte este disponibil în prezent pentru comandă prin formularul oficial de mai jos. Am încercat de multe ori să intrăm în lanțurile de farmacie, dar vor să stabilească cel mai mare preț posibil pentru acesta și să-l vândă de câteva ori mai scump decât ne dorim noi. Vedeți, Institutul de Urologie este o organizație non-profit. Și nu avem nici un scop de a câștiga. Vrem doar să punem acest produs la dispoziția întregii populații. Prin urmare, îl vindem în pierdere, compensând diferența exportând-ul. Iar scopul principal al lanțurilor de farmacii este de a câștiga bani. Prin urmare, avem abordări radical diferite ale prețurilor.

  În prezent, împreună cu Ministerul Sănătății, se desfășoară campania `Vom învinge prostatita — vom salva oamenii din România`. De aceea, puteți cumpăra acum Uromexil Forte completând formularul oficial de comandă de mai jos.

  Reducere! 298 RON
  149 RON

  Cantitatea produsului este limitata, grăbiți-vă să comandați până nu e prea târziu!

  298 RON 149 RON

  Fiți atenți, oferta este limitată și e valabilă până 15.03.2023


  194 comentarii
  Crețu

  Am comandat acum aproximativ o luna, efectul a fost primit dupa o saptamana de administrare. Deja ma gandeam sa merg la operatie, acum totul este anulat. Am 54 de ani, dar ma simt de 34 de ani, nici nu mă așteptam

  acum 12 minute
  Bărbosul

  Confirm pe deplin! Remediul este excelent! L-am cumpărat nu cu mult timp în urmă, acum o lună și jumătate, de atunci nu cunosc probleme. Prostatita a dispărut complet, deși nu am putut fi vindecat mult timp înainte, în plus, erecția mea s-a îmbunătățit semnificativ și am avut mai multă dorință de a face sex! Îl recomand tuturor, în special bărbaților după 40 de ani!

  Toate datorită lui Uromexil Forte.

  acum 17 minute
  Dorin

  Băieți, aveți grijă, prostatita este periculoasă pentru că poate provoca cancer cronic de prostată, a avut ruda mea, așa că imediat ce am început să am simptome, m-am dus imediat la medic. Alerg de un an, dar nu are sens. Voi fi tratat cu Uromexil Forte - asta e sigur!

  acum 19 minute
  Cătălin

  În ultimul an și jumătate m-a durut prostata, am fost la masaj, am luat pastile, dar totul s-a întâmplat din nou. Dar Uromexil Forte a rezolvat foarte repede toate problemele, iar eu chiar am uitat de prostată, deși medicii o condamnaseră deja, de parcă ar fi fost cronică.

  acum 20 de minute
  Ioan

  Am început cu faimosul medicament Afala, am băut conform prescripției medicului timp de aproape 2 luni, nu a avut sens. Nu s-a îmbunătățit, dar alergam la toaletă din ce în ce mai des. Ca urmare, tratamentul nu a ajutat. Atunci am dat peste Uromexil Forte pe internet. Și m-am gândit că voi încerca, pentru că medicina este neputincioasă. Deci, medicina este cu adevărat neputincioasă, iar Uromexil Forte mi-a rezolvat problema rapid și complet!

  acum 24 de minute
  Constantin

  Nu m-am gândit niciodată că într-o zi voi fi diagnosticat cu acest diagnostic teribil. Pentru un tânăr, aceasta este o cruce atât în stima de sine, cât și în viața sexuală. Ei bine, nu am disperat, am fost complet vindecat, pe toate fronturile. Nu am economisit bani pentru tratament. Tratamentul a durat mult timp, dar până la urmă doar Uromexil Forte m-a ajutat! Nu mă așteptam la asta, el acționează rapid și eficient.

  acum 27 de minute
  Marius

  Vă pot garanta. L-am încercat pe mine. La început am băut o grămadă de antibiotice, am fost la masaj, în general, m-am tratat mult timp și inutil. Dar după câteva luni, prostata a început din nou să revină. Dar au trecut 4 luni dupa Uromexil Forte, si am uitat ca am avut odata prostatita.

  acum 30 de minute
  Petrică

  Băieți, este doar un coșmar. Trăiesc cu prostatită de cinci ani! Exacerbări de până la zece ori pe an! Sunt supărat și am deja toate simptomele. M-am dus la medici, am prescris antibiotice, dar nimic nu a ajutat. Numai îmbunătățiri temporare și din nou! Nu mai vreau să iau antibiotice, cred că organismul meu nu le mai poate lua. Crezi că Uromexil Forte va ajuta?

  acum 34 de minute
  Octavian

  Am tratat prostatita cu Vitafon, l-am cumparat in 2000. Am făcut și exerciții pentru a reduce congestia în pelvisul mic, a ajutat foarte mult, dar apoi mi-a amintit din nou de sine și din nou a trecut prin același curs. Și după Uromexil Forte nu sunt probleme, totul a trecut odată pentru totdeauna.

  acum 37 de minute
  Floriana

  Probleme a avut si sotul meu, a incercat mult timp sa fie tratat, dar fara rezultat. Atunci medicul a spus că bacteriile care provoacă prostatita se obișnuiesc cu antibioticele cu care se tratează soțul. Așa că l-a sfătuit să ia Uromexil Forte. Apoi, soțul i-a dat o cutie de whisky în semn de recunoștință.

  acum 49 de minute
  Chelu

  Mi-am consultat medicul despre Uromexil Forte. Doctorul a spus că nu este pregătit să parieze, dar dacă aș încerca, ar fi fericit să știe rezultatul. Dar rezultatul a fost excelent, am fost vindecat de prostatită, iar medicul și-a întins mâinile.

  acum 53 de minute
  Adrian

  În principiu, Uromexil Forte nu are analogii pe piață. Acest remediu este, de asemenea, un oncoprotector. Acesta este singurul produs care funcționează 100%. I-am experimentat efectul asupra mea și a ajutat și doi dintre prietenii mei. În principiu, pot spune cu siguranță că aceasta nu este o opinie subiectivă, ci un produs excelent pentru toată lumea.

  acum o oră